Verskredenc – Kállay Kotász Zoltán belépője az Irodalmi Életbe

2016.01.22.
Olvasták: 1K
vers_kredenc

Hosszas fékentartás után ismét elszabadult honlapunk versrovata, mégpedig Kállay Kotász Zoltán ragyogó, hamisítatlanul valódi vers-élményt kínáló költészeti munkái jóvoltából, amelyek mostantól az örökkévalóságig itt, nálunk lesznek olvashatók. Megtekintésükhöz nem nem kell más, mint egy bátor mozdulattal kihúzni a kredenc középső fióját és máris ott lesz a látóterünkben a bizsergetően érdekes kézirat.

Köszönjük Zoltánnak ezt a felettébb hasznos ajándékot, és reméljük, az olvasók is megtalálják benne mindazt, ami bennünket, szerkesztőket egyszerre késztetett könnycsepp-morzsolgató elérzékenyülésre és harsány hahotázásra. Kellemes perceket kívánunk a versolvasáshoz, a kredencnek pedig hosszú, boldog, szúmentes életet.

A versek erre a linkre kattintva olvashatók.

Benői Sztipán

Lapunk megbízott főszerkesztője, redaktor, tápszergyáros, több iskolaújság és irodalmi periodika (egyebek mellett a Tébolyda című, a kortárs magyar irodalom színe-javát felvonultató antológia) szerkesztője, szerzője, a Rejtő Jenő által kabarétréfa-szereplői rangra emelt Benői Ede tápszergyáros dédunokaöccse.

Ne hagyja ki ezt sem: