Vrabicsek Ottó, az Irodalmi Élet szerkesztője, és Mr. Hogyishívják, a Dr. Kotász Kiadó munkatársa szerkesztőségükben egyeztet. (Regénytár Press fotó)

Partnerségi megállapodás a Dr. Kotász Kiadóval

2024.02.07.
Olvasták: 239

Tratam, ta-tam! Zúgjatok harsonák és recsegjetek trombiták!

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy egy titkos és bonyolult szertartás keretében szövetségre léptünk a magyar könyvkiadási szcéna egyik rejtélyes zsenijével, a mini de meglepően izmos Dr. Kotász Kiadóval! A megállapodás értelmében a továbbiakban támogatni fogjuk egymást az irodalmi kalandozásainkban. Weboldalunk ezentúl kiemelt figyelmet fordít a kiadó kiadványaira és szerzői körére, amiért cserébe a Dr. Kotász pénzt kímélve, de paripát és fegyvert bátran felhasználva fogja népszerűsíteni az Irodalmi Életet.

Az egyezség kulcsfontosságú eleme, hogy az Irodalmi Élet szentélyében bevezetésre kerülnek az írói díjak, amelyek többségében digitális tűzijátékok lesznek, de akad majd köztük olyan is, amelyért egy teljes zacskó gumicukrot is megvásárolhat a jutalmazott. A díjak odaítéléséről a Dr. Kotász Kiadó és honlapunk együttesen határoz, esetenként kikérve a mesterséges intelligencia segítségét (a jutalmazási procedúra kidolgozása még folyamatban van, a végső verziót hamarosan közzétesszük).

További izgalmas fordulat, hogy a Dr. Kotász Kiadó könyv formájában megjelenteti oszlopos írónk, Majoros Sándor (alias Umberto Tortellieni)  Az ellopott vaporetto című detektívregényét, amely egy szatirikus krimisorozat első darabja lesz (Az ellopott vaporetto szövegének nyers  változata már most is megtalálható társhonlapunkon, a Regénytáron).

A közösen vállalt kihívásokhoz bátorságot és jó irodalmi szeleket kívánunk önmagunknak, az olvasóinknak pedig akkora kalandot, hogy az újra és újra visszacsábítsa őket az írott szavak birodalmába.

 

Vrabicsek Ottó

Lapunk irodalmi rovatának szerkesztője, harcedzett ítész, kemény és hajlíthatatlan kritikus, a szakma utánozhatatlan fenoménje.