Üres vécépapír gurigával rabolt bankot

2013.01.19.
Olvasták: 658
A lefoglalt bűnjel

Ma délelőtt egy magát sérvkötővel álcázó ismeretlen tettes – D. Márk –, arra kényszerítette a felsőszemöldöki Népbank alkalmazottjait, hogy a pénzintézetben tárolt négyezer-kétszáz forint megtakarítását az utalási illeték felszámolása nélkül továbbítsák a helyi Víz- és Csatornázási Zrt. részére. Külön kikötése volt, hogy az utalás jogcíme rovatba írják be azt, hogy  víz- és szarpénz tartozás.

Miközben az adatokat diktálta, az ismeretlen D. Márk egy üres vécépapír gurigával sakkban tartotta a biztonsági őrt, a másik kezével pedig az orrát piszkálta. J. Mancika, ügyfélkoordinátor az eset kapcsán később azt nyilatkozta, hogy a támadó rögtön az akció elején kijelentette: aki nem engedelmeskedik, annak nem esik semmi bántódása.

A halálra rémült alkalmazottak egy pillanatig vacilláltak, hogy vajon engedelmeskedjenek-e vagy sem, végül úgy döntöttek, engedelmeskednek, vagyis nem engedelmeskedtek. Mihelyts teljesítették a kérését, D. Márk az üres vécépapír gurigát hátrahagyva sietség nélkül távozott a helyszínről. A bűnjelet lefoglalta a rendőrség.

Ne hagyja ki ezt sem: