Támad a mikrofonrészegség

2016.01.13.
Olvasták: 596
mikrofon_i

Újfajta betegség szedi áldozatait a közszereplésre vállalkozók köreiben – jelentette a Regénytár Press. A mikrofonrészegség névvel megjelölt kórság különös ismertetőjele a mikrofon közelében spontán kialakuló tudatmódosult állapot, amely a közönséges, alkohol alapú részegséggel a megszólalásig hasonlatos tünetegyüttest alkot.

Az egyelőre még ismeretlen eredetű betegséget először a nemzetközi hírű epidemológus, dr. Ecsmony Katapán írta le a 2015-ös genfi részegségkonferencián, részletesen foglalkozva azzal a zavarba ejtő ténnyel, hogy a mikrofonrészegség leginkább a politikusok köreiben szedi áldozatait.

Mivel a betegség ellen ma még nem létezik védőoltás, leghatékonyabban úgy védekezhetünk ellene, ha kerüljük a bekapcsolt mikrofon közelében kialakuló beszédkényszeres helyzeteket. A politikusok azért különösen veszélyeztetettek, mert nekik hivatásbeli ártalom a mikrofonhasználat, így előbb vagy utóbb szinte mindegyiküknél fellép ez a misztikus bódulat, amely a natúr részegséget idéző módon, handabandázásban és zavaros, értelmezhetetlen beszédhordozásban sugárzik át a külvilágra.

Az érintettek egyre szélesedő körét véve alapul nyugodtan kijelenthetjük: nagy horderejű problémával állunk szemben, ezért nem csoda, hogy a politikusok világszerte máris jókora summákat különítenek el a megbízható ellenszérum kifejlesztésére. Amíg ez be nem következik, a suskát kedélyállapot-javító gyanánt porciózgatják bele egymás zsebébe.

Regénytár Press

Javarészt internetes hoaxokra támaszkodó hírügynökségünk, amelynek anyagait vétkes könnyelműség lenne komolyan venni.

Ne hagyja ki ezt sem: