Magyar Mellékhelyiség – 2017. szeptember 12.

2017.09.12.
Olvasták: 689

Rendszertelenül megjelenő szuperiódika – 1. évf. 5. szám
(In memoriam Bányai Tamás)

A hét hírei

Gyógyszert és kísérleti állatokat adunk el Észak-Koreának. Ők ezért minden bizonnyal atombrikettel fizetnek, amit majd Paks 2-ben fogunk eltüzelni. A máglyarakáshoz nélkülözhetetlen szívlapátok naná, hogy kínaiak.

Hat osztályom van, az egyetlen, amit tudok, futballozni – mondta Christiano Ronaldo. Bezzeg, ha tanult volna, akár magiszter is lehetne, busás ezereurós havi fizetésért.

Latin betűs ábécéje lesz Kazahsztánnak – „megvitattuk a 25 betűből álló egységes kazak ábécé változatát, amelyben nem szerepel az x betű” – magyarázta a kazahsztáni nyelvtudományi intézet igazgatója. A kezdeményezés figyelemre méltó, csak azt nem lehet tudni, hogy a kazah Xavérok miként fogják majd írni a nevüket.

Macskavasút indult Japánban – Az Ogaki városában megnyílt macskavasúton 30 kismacska utazik, akiket lehet simogatni, szeretgetni, dédelgetni, imádni. Elképzelem azt a szitut, amikor egy fárasztó nap után az ember kizsigerelve, leamortizálva hazafelé igyekezvén megveszi a vonatjegyét, és a tolóablaknál a jegyárus azt mondja neki: sajnos csak a macskavagonban van hely. Maradhat?

Harrison Ford autójából kipattanva irányította a forgalmat – Indy módon előkapta az ülés alól a korbácsát, csettintett párat, és a kocsik mint a kezes bárányok haptákba vágták magukat. Közben pedig hallgattak.

Kirúgtak egy futárt a kínai Chengdu városában, miután saját vizeletével töltötte fel a kiszállított levest, amibe beleevett – írta a Shanghaiist. Ha figyelembe vesszük, hogy a csíny következtében világhírű lett, ez a kirúgás mindenképpen megérte. Nem beszélve arról, hogy ekkora médiahátszéllel a konkurenciánál azonnal kaphatott munkát. Ha akart.

Regénytár Press

Javarészt internetes hoaxokra támaszkodó hírügynökségünk, amelynek anyagait vétkes könnyelműség lenne komolyan venni.

Ne hagyja ki ezt sem: