Magánpszichológust mindenkinek!

2020.06.23.
Olvasták: 1.4K

Az Amerikában kialakult mintát követve, Magyarországon is egyre többen alkalmaznak magánpszichológust – adta hírül a Regénytár Press. A felmérések alapján kijelenthető, hogy hazánkban ez a szolgáltatás a virágkorát éli, mert a magyar a pszichológiai szeánsz nem úgy történik, hogy az ember hanyatt fekszik egy pamlagon, és zagyvaságokat beszél, miközben az őt hallgató agyfürkész unottan jegyzetelgetve megállapítja, hogy minden bajunkról a gyerekkorunkban átélt szexuális abúzusok tehetnek.

Szép hazánkban az a regula, hogy a dilidoki egy árva szót sem szól és nem is kérdez bennünket, hanem szerszámot ragad és kidugítja a minket őrületbe kergető vécét, majd leül leckét tanulni a hülye gyerekünkkel, aztán elkíséri az asszonyt shoppingolni, és végül kifizeti a cechet.

A magyar magánpszichológus hatékonyan leveszi a vállunkról a hivatali ügyintézések és sorállások terhét, az adóbevallás elviselhetetlen nyűgeit, a tébolyulattal, mint melléktevékenységgel járó nagytakarítást, és a szemét dehonesztáló lehordását a kukába.

Ez csupán néhány kiragadott példa, mert a lehetőségek szinte korlátlanok. Némi túlzással azt is mondhatnánk: a magyar magánpszichológusok olyanok, mint a dzsinek Aladin csodalámpájában. Minden helyzetet azonnal és készséggel megoldanak, és még pénzt is adnak, ha megszorulunk. Nekik köszönhetően ismét úgy érezzük, hogy az élet szép, a jövő pedig fényes, így az sem meglepő, hogy a magyarok mindezt már a személyi fitneszedzők munkájában is szeretnék bevezetni.

Ennek értelmében a személyi trénerünk helyettünk fogja majd elvégezni azokat a nyűgös, izzasztó tevékenységeket, amelyektől irtózunk, így könnyedén, nagy eszem-iszom közepette fogyunk és szálkásodunk, ráadásul mindezért még fizetést is kapunk.

Mindez most még csak terv, és engedélyeztetni is kell az illetékes szakszolgálatnál, de a helyzet biztató, csak győzzük kivárni – közölte a Regénytár Press.

Regénytár Press

Javarészt internetes hoaxokra támaszkodó hírügynökségünk, amelynek anyagait vétkes könnyelműség lenne komolyan venni.

Ne hagyja ki ezt sem: