Jön az ehető eszcájg

2023.05.26.
Olvasták: 196

A hír: Ehető tányérokat gyártó cég debütált a Budapesti Értéktőzsdén.

 

– Mit parancsol a kedves vendég?

– Hozzon kérem egy lapos tányért feltéttel!

– És mi legyen a feltét?

– Mit ajánl á la carte?

– Ma egészen kiváló a mélytányérunk.

– Akkor legyen egy mélytányér közepes salátástállal, ecetes és szójaszószos üvegcsével.

– Még valamit, esetleg?

– Igen, kérek egy poharat is. Tudja, abból a rágható fajtából.

– Desszertet?

– Legyen, mondjuk, egy kistányér, kávéscsészével. De szóljon a raktárosnak, hogy ne azt a ropogóst adja, amit a múltkor!

–  A múltkor azért volt ropogós az eszcájg, mert véletlenül hagyományost szervíroztuk. Elnézést a kellemetlenségért.

– Nem tesz semmit, a fűszerezés mindig csodát tesz.

– Ahogy mondja: a fűszerünk valóban kiváló.

– Mi az alapanyaga, ha szabad kérdenem?

– Nejlonreszelék. Mi adunk a minőségre.

 

 

Az eredeti hír ezen a linken olvasható.

 

Jablanek Tipold

Fiatal, ambiciózus zsurnaliszta.

Ne hagyja ki ezt sem: