A hír: Ehető tányérokat gyártó cég debütált a Budapesti Értéktőzsdén.
– Mit parancsol a kedves vendég?
– Hozzon kérem egy lapos tányért feltéttel!
– És mi legyen a feltét?
– Mit ajánl á la carte?
– Ma egészen kiváló a mélytányérunk.
– Akkor legyen egy mélytányér közepes salátástállal, ecetes és szójaszószos üvegcsével.
– Még valamit, esetleg?
– Igen, kérek egy poharat is. Tudja, abból a rágható fajtából.
– Desszertet?
– Legyen, mondjuk, egy kistányér, kávéscsészével. De szóljon a raktárosnak, hogy ne azt a ropogóst adja, amit a múltkor!
– A múltkor azért volt ropogós az eszcájg, mert véletlenül hagyományost szervíroztuk. Elnézést a kellemetlenségért.
– Nem tesz semmit, a fűszerezés mindig csodát tesz.
– Ahogy mondja: a fűszerünk valóban kiváló.
– Mi az alapanyaga, ha szabad kérdenem?
– Nejlonreszelék. Mi adunk a minőségre.
Az eredeti hír ezen a linken olvasható.