Jó évet zárt a magyar zergetoll-export

2013.01.25.
Olvasták: 1.5K

Egyre keresettebb a magyar zergetoll a világpiacon. A hagyományos módszerekkel tépett és bálázott áru iránt főként a talpmasszázzsal foglalkozó országokban nagy az érdeklődés, de első osztályú házi párnatöltelék is készíthető belőle. Sajtóértesülések szerint gazdaságunk idén rekordközeli eredményt vár a zergetoll-exporttól, de ehhez az is szükséges, hogy a nyenyec beszállítók időben leszállítsák azt a tízezer folyami zergét, amelyre egy nemrég megkötött államközi szerződés keretében kötelezettséget vállaltak. Mivel kiszivárgott hírek szerint cseppet sem bízunk a nyenyecekben, állami pénzek bevonásával már most is javában zajlik több tízezer magyar tolltyúk zergésítése. Ha a tyúkok átalakítását siker koronázza, nemzetgazdaságunk zereügyekben teljesen függetleníteni fogja magát a külföld packázásaitól, és ez egyáltalán nem lesz piskóta.

Más:

Idén hazánk fogja megrendezni a süllyedő hajóban születettek világkonferenciáját. A manifesztációra közel százvalahány országból várunk majd küldötteket, ami szép reményekkel ruházza föl a mostanában csak tengődő magyar vendéglátóipart. Dr. Meredneki Kázmér, a Süllyedő Magyar Hajóban Világra Jöttek Szövetségének elnöke szerint a rendezvényből a magyar média is szépen profitálhat, mert a záró napon a delegátok minden bizonnyal ratifikálják azt a nyiltkozatot, amely kimondja, hogy születéshelyi szempontból csak az a vízi jármű számít süllyedő hajónak, amelynek legalább kétharmada víz alatt van. Ez pedig – az elnök úr szerint – nemzetközi szempontból is hírértékű esemény. A konferencia fővédnökségét a Magyar Révkalauzok Szövetsége vállalta.

Most érkezett:

Mivel a Magyar Fogorvosok Szövetsége mint főszponzor beszált a The Voice vetélkedőbe, a versenyzőknek ezentúl fogmosás közben kell majd énekelniük.

Ne hagyja ki ezt sem: