Házasodjunk porszívóval

2019.05.07.
Olvasták: 776

Tegnap este láttam a tévében egy interjút, amelyben egy erősen egzaltált nőszemély vibráló idegességgel ostorozta a jelenlegi magyar kormányt, amiért az elzárkózik az egyneműek házasságának legalizálása elől.

A riportot egy fiatalember készítette, aki a hölgy heves, elszánt és nem utolsó sorban agresszív megnyilvánulásával nem tudott mit kezdeni. Még inkább szűkítette a lehetőségeit az a tény, hogy egy tévétársaság mikrofonját tartotta a kezében, ami miatt nem mehetett át ellentámadásba, és nem kérdezett vissza, hogy már megbocsásson kisasszony, de miért csak az egyneműek házassága mellett kardoskodnak? Mert mi van akkor, ha valaki beleszeret, mondjuk, egy porszívóba, és őt akarja maga mellett tudni a nászágyában? Nincs ebben semmi furcsaság, gondoljunk csak azokra, akik erőteljes fizikai vonzalmat éreznek a gépkocsijuk iránt, vagy ha ezt túl összetett érzésnek tartja, akkor vegyük elő a guminőket. Mint bizonyára ön is tudja, néhány tőlünk liberálisabb kultúrában ezeket már gond nélkül feleségül lehet venni.

És most őszintén, szívet a kézre – vagy fordítva? – mondja meg kedves kisasszony, mitől alacsonyabb rendű egy porszívó egy szexbabánál? Maga szerint ez nem hátrányos megkülönbözetés? Az pedig, hogy ezt a réteget, amely a porszívójába zúg bele, kategorikusan elzárjuk a családi kibontakozás lehetőségétől nem a lehető legközönségesebb diszkrimináció?

Mindezt figyelembe véve, azt javaslom, gondolják át még egyszer a harcukat és hímezzék föl a hadi lobogójukra a porszívókat is, mint ccélkitűzést. Természetesen ez még nem a hőn áhított teljesség, de ami kis lépés egy eszme követőinek, az nagy ugrás az emberiségnek abba a szakadékba, amelyet az ostobaság telepít a józan és útjába. Amíg erre a paradoxonra megnyugtató választ nem találnak, szeretettel és kellő tisztelettel javaslom önnek és eszmetársainak azt, hogy legyenek odaadóan hűségesek ahhoz a zúgó, zörgő, erőteljes szívóhatást kifejtő masinájukhoz, amely szerelmes impulzusokkal várja egyenlő elbánású, partneri közeledésüket.

Ne hagyja ki ezt sem: