Hamarosan kezdődik az elfeküdt haj bajnokság

2015.06.18.
Olvasták: 608

Bizonyára mindenki volt már úgy, hogy reggel, amikor a tükörbe pillantott, iszonyattal konstatálta, hogy az éj leple alatt sikerült cudar módon elfeküdnie a haját. Mivel ilyenkor rendszerint nincs idő arra, hogy az önmagából kiment frizurát helyrehozzuk, az eltorzult hajzatú ember ezzel a fejdísszel kénytelen nekivágni a tömegközlekedéssel fertezett vakvilágnak.

Az elfeküdt hajúak gyarapodó száma miatt nem is lehetett kétséges, hogy előbb-utóbb sor kerül majd egy ebben a témában rendezett nemzetközi bajnokságra. Örvendetes tény, hogy a történelmi verseny rendezési jogát hazánk nyerte el, így a műfaj rajongói hamarosan közelebbről is megcsodálhatják majd a világ minden tájáról ideérkező sztárokat. Az indulók között természetesen a magyar mezőny legjobbjai is ott lesznek, hogy összemérjék – na nem az erejüket, hanem – a frizurájuk torzultságának fokát a nemzetközi mezőny trendjeivel.

A verseny tisztaságának megóvása érdekében a felügyelő szervek árgus szemmel figyelnek majd minden olyan tevékenységre, amely tiltott adalékanyagok használatával próbálja fokozni a haj elfeküdtségének mértékét, a zselé, a lakk és cukros víz például egyértelműen doppingnak minősül.

 

Regénytár Press

Javarészt internetes hoaxokra támaszkodó hírügynökségünk, amelynek anyagait vétkes könnyelműség lenne komolyan venni.