Földgömbök 1:1 arányban

2013.04.13.
Olvasták: 581

chaplinNagy üzleti sikerrel kecsegtető, igen eredeti ötlettel rukkolt elő nemrégiben egy szarmata vállalkozás. A cég eredeti méretű, azaz 1:1 arányú földgömbök gyártásába kezdett. Elképzelésük szerint ez a szemléltető eszköz igen kiválóan hasznosítható lesz majd az iskolai oktatásban, de az otthonoknak is díszére válhat, nem beszélve a repülőgépes navigálásban betöltött szerepéről, ha ne adj’ isten bedöglene a GPS.

A gyártó szerint az 1:1 arányú földgömb modelleket azok a kormányok, politikai csoportosulások stb. is élvezettel forgathatják, akik nincsenek megelégedve országuk jelenlegi méretével, hiszen a maketteken bicskával, késsel vagy akár tintaceruzával akkora területet hasíthatnak ki maguknak, amennyit nem szégyellnek, és mindezt ugyancsak 1:1 arányban.

A termék iránt már most is olyan nagy az érdeklődés, hogy a cég alig győzi a sorozatgyártást. Jelenleg csupán a fapados,  100%-ban gázokból gyúrt földgömb makettekből lehet rendelni, de hamarosan megkezdik a luxuskivitelű, víz-tűz-levegő-föld összetételű darabok gyártását. Az árakról nem érkezett jelentés.

Ne hagyja ki ezt sem: