A világ legrövidebb házassága

2016.10.12.
Olvasták: 605
hazassag

Szép sikert ért el hazánk a rövidpályás házasságok kontinensviadalán. Ez a versenyszám most még nem szerepel az olimpián, de a szakemberek szerint, ami késik, az nem múlik, csak halasztódik. Mi, magyarok mindenesetre komoly reményekkel készülünk a jövőbeli megmérettetésekre, mert egy a közelmúltban elfogadott kormányprogram lehetővé teszi számunkra, hogy a házasulandók válási törekvéseit fölgyorsító eszmei vagy anyagi támogatást ezentúl nem kell az adóbevallásunkban is rögzíteni. A dolog procedurális része emiatt jelentősen egyszerűsödik, amelyhez jótékony jelleggel csatlakozik az új kormányprogram keretében országszerte kialakított nagy számú rövidházassági tréningcentrum. Joggal mondhatjuk ki hát, hogy rövidházasságok tekintetében a világ élvonalába tartozunk, és hála a megfelelő törvényi rendezésnek, az utánpótlás is biztosítottnak látszik.

De térjünk vissza ahhoz az eseményhez, amelyről eredetileg beszélni szerettünk volna: a Gót Koffó–Svarung Matild kettős a múlt héten Oslóban megrendezett rövidpályás nász EB-n vegyespáros kategóriában új kontinenscsúcsot ért el. Frigyük mindössze tizenkét másodpercig volt érvényben, mert ennyi ideig tartott, amíg az anyakönyvezetőtől a válóperes bíróig átfutottak. Lehet, hogy a világcsúcs is meglett volna, de Gót Koffó kezében a fordulónál megbicsaklott a toll – amikor a házasság megszüntetéséről szóló végzést alá akarta írni –, miáltal értékes tizedmásodperceket veszített.

Szakmai elemzők szerint ez a malőr némi gyakorlással könnyen kiküszöbölhető, így Gót Koffó jó eséllyel készülhet a jövő hónapban esedékes nikóziai világbajnokságra, ahol új partnerrel lép majd pástra. Hogy pontosan kivel, az most még a jövő zenéje, de bajnokunk apait-anyait belead az edzésbe, ezért ne lepődjön meg senki, ha véletlenül összefut vele valamelyik az internetes társkereső oldalon.

Regénytár Press

Javarészt internetes hoaxokra támaszkodó hírügynökségünk, amelynek anyagait vétkes könnyelműség lenne komolyan venni.

Ne hagyja ki ezt sem: