A porhó el van vetve

2019.04.11.
Olvasták: 818

Most mindenki tegye a szívére a kezét és vallja be: ugye, hogy kapott a napokban olyan levelet, amelyben tudomására hozták a leleplező igazságot: egy kémprogram rögzítette a maszturbáció folyamatát! Nagyon perverz, mondja a levél, hozzátéve, hogy a felvételt a széles nyilvánosság elé tárják, ha nem fizet ki azonnal egy tetemes összeget.

Hiába vagyunk felvilágosultak, ez a levél mélyen az elevenünkbe vág. Egészen idáig meg voltunk róla győződve, hogy a porhó nézése az internetkorszak legnagyobb vívmánya, következésképpen annyit csemegézünk belőle, amennyit elbír a szervezetünk. Erre jön valaki, hogy távoli eléréssel bekapcsolta a webkameránkat, és full HD-ben rögzítette, amint khm… izé… hát ugye értik, mire gondolok.

Mi a teendő ezek után? Első gondolatunk tán az lenne, hogy bankkölcsönt veszünk föl és fizetünk. Nos, ez a lehető legrosszabb döntés, mert a zsaroló bárhogy is rögzítette a maszturbáció folyamatát, az nem úgy, nem ott és nem akkor történt, amikor. Innentől pedig bukik minden. A közönséges, biológiai alapú recskának ugyanis hihetetlenül csekély a média hányadosa. Bármikor le lehet tagadni, és azt mondani, szoftveresen manipuláltak oda bennünket. Az ilyesmit egy ötödikes elemista is meg tudja csinálni, cirka öt perc alatt.

Az ominózus levél: Szia, Amikor utoljára meglátogattál egy tizenéves Pornó weboldalt, letöltötted és telepítetted a kifejlesztett szoftvert. A program bekapcsolta a kamerát, és rögzítette a maszturbáció folyamatát. A szoftverem megragadta az összes e-mail címlistát és a Facebookon lévő barátaid listáját. Nekem van a – ***.mp4 – veled maszturbál a tizenévesek, valamint egy fájl a számítógépen található összes kapcsolattal. Nagyon perverz! Ha azt szeretné, hogy mind a fájlokat, mind a titkosságot töröljem, Bitcoin fizetést kell küldeni nekem. 72 órát adok a fizetéshez. Ha nem tudja, hogyan kell fizetni a bitcoinnal, keresse fel a Google-t és keressen. Küldés 500.000 HUF (0.345327 BTC) ezen a Bitcoin címnél: 3NnSZHIXZAjza8g]jywUEB7B813Y7KUUBK1d (másolja és illessze be) 1 BTC – 1.484.500 HUF právé teď, takže odešlete pčesné 0.345327 BTC navýše uvedenou adresu.

Sokkal érdekesebb ettől az a folyamat, amikor valaki eszmei síkon nyúl önmagához. Például, ha kiderül, hogy akadémikus, vagy jogászdoktor létére a Mentsd meg az esküvőmet! című amerikai sorozatot nézi, mert amíg a rendes kemény porhó kinyüvedt szemmel történő bámulása abszolút szalonképes, addig ezektől a tematikus életvezetési csatornáktól együtt és egyszerre keveredik föl a gyomor meg az erkölcs. A porhótól a humán beállítottságú ember azt várja, amit kap, de ha valaki magasan pozícionált lényként leül Való Világot nézni, a perverzió pöcegödrébe túr bele.

De térjünk vissza a porhóhoz, mert e nélkül nem lehet, teljes értékű modern életet élni. A kultúra sokszínűsége egész népréteghez kizárólag ezen a hordozó felületen jut el és változik át magas műveltséggé. Épp ezért az vele történő visszaélés nemes egyszerűséggel ordenáré módon galád és becstelen megnyilvánulás.

Akkor hát mit tegyünk – teszik fel most önök a kérdést, miközben izzadó homlokukról remegő kézzel törlik le a verejtéket. A tudomány a mai állása mellett tehetnek bármit, csak ne hagyják azt abba.

Majoros Sándor

Jobb sorsra érdemes írócápa, polihisztor és twist again. A honlap gazdája, működtetője és túlnyomó többségében írója, olvasója. Utóbbi majdnem teljesen.

Ne hagyja ki ezt sem: