Február 2-án indul a Regénytár 2013-as közös regény bajnoksága!

2013.01.28.
Olvasták: 858

Február 2-án nagyszabású írónappal startol az idei közös regény bajnokság! A játékszabályok nagyjából változatlanok: a regisztrált és bejelentkezett szerzők írásait továbbra is szabadon választható virtuális írásminősítők fogják pontozni, és a JÓ minősítések száma határozza meg, ki, melyik pozíciót foglalja el a táblázaton. (a szabálykönyv INNÉT tölthető le, illetve ITT olvasható on-line változatban).

Fontos újítás viszont, hogy az idén nem a bizonytalan hosszúságú regényeket, hanem a novellákat és az elbeszéléseket fogjuk preferálni, vagyis arra ösztönözzük a játékosokat, hogy a rendelkezésükre álló 20 000 karakter keretén belül fejezzék be a megkezdett művet. Természetesen, ha valamelyik téma kinövi a novelle vagy az elbeszélés kereteit, továbbra is adott lesz a birtokba vétel, a karaktervásárlás és a magánalapítványos támogatás lehetősége.

Érdemes lesz bekapcsolódni a játékba, mert idén először a Facebookon is intenzíven fogjuk reklámozni a közös munkáinkat, az írás terén legtöbb aktivitást felmutató szerzők pedig komoly eséllyel pályázhatnak a Regénytár Nívódíjra, ami abban az esetben, ha sikerül felhajtanunk valamilyen szponzort, akár még pénzdíjas is lehet.

Tehát ne feledjék: 2013. február 2-án, szombaton hat vadiúj témával startol a 2013-as közös regény bajnokságunk. Minden régi és új szerzőnket szeretettel visszavárunk!

Ne hagyja ki ezt sem: