A hivatal hasznos tévedése

2023.10.17.
Olvasták: 158

Így szól a hír: „Véletlenül több ember nevét is megváltoztatta a székesfehérvári anyakönyvi hivatal. Most legalább harminc napot kell várniuk a helyreállításra.”

A kommentár: Harminc nap nagy idő. Mit lehet addig kezdeni ezzel a helyzettel? Íme, néhány tipp:

a) Azonnal látogassanak el a bankba, és vegyenek fel kölcsönt az új nevükre. A hiba korrigálása után pedig hivatkozzanak arra, hogy az igénylő valaki más volt, önöknek az égvilágon semmi közük ehhez az egészhez. A bank bosszankodni fog, de nem tehet majd semmit.

b) Próbáljanak ki új hobbikat, öltözködjenek másként, és találjanak új barátokat. Ki tudja, talán a nagy szerelmet is meglelik az új identitásukkal.

c) Egy teljesen új névvel hatalmas lehetőségek nyílnak önök előtt a karrier terén. Próbáljanak meg magasabb fizetést kifacsarni az új nevükre hivatkozva, vagy ha ez nem megy, alapítsanak új vállalkozást.

d) Most, hogy új nevük keletkezett, ideje a híres emberek közé kerülniük. Kezdjenek posztolni az Instagramon, és kérjenek szponzori támogatást az új névre hivatkozva.

e) Ki tudja, talán ez a véletlen egy új trendet indít el! Ajánlják fel segítségüket az embereknek arra vonatkozóan, hogyan változtathassák meg a nevüket, és szervezzenek klubokat maguk körül. Lehet, hogy hamarosan mindenki nevet fog változtatni.

 

Az eredeti cikk itt olvasható

 

 

Ne hagyja ki ezt sem: