A hímvesszőárus

2021.07.02.
Olvasták: 651

– Jól látnak szemeim?  Józsi, te vagy az?! Ezer éve nem láttalak!
– Hát persze, hogy én vagyok! Hogy megy a sorod, te vén kujon?
– Köszönöm, megvagyok. És te? Még mindig az államigazgatásban húzod az igát?
– Á, otthagytam őket. Utazó ügynök lettem. Már egy ideje hímvesszőkkel házalok.
– Ez komoly? Átmentél vigécbe? Megéri ez neked?
– Mi az, hogy! Amióta divatba jött a nemváltoztatási hóbort, úgy viszik a fütyit, mint a cukrot.
– Komolyan mondod? Valódi fütyiket árulsz?
– Nem is rézzel futtatott utánzatokat! Vannak glanc új, és vannak használt hímvesszőim, minden színben, fazonban és méretben, visszaváltási garanciával. A legkisebb, standard kiszerelés a pimpili, attól kicsivel nagyobb a hancúrléc, az extra nagy pedig a somfaverő. Ehhez kiegészítőként jár egy motorkiemelő zsiráf.
– Nem térek magamhoz! Azt megértem, ha valaki cipőt, macskatápot vagy tengeri sót vesz utazó ügynöktől, na de hímvesszőt?!
– Nincs ebben semmi meglepő. Tudod, amikor divatba jött a nemváltoztatás, sokan azt hitték, ez csak úgy megy magától, de aztán rájöttek, hogy hímvessző nélkül az egész egy klumpa. Férfiból nővé még csak átoperáltathatod magad, de fordítva már szükséged lesz egy jobb minőségű pimpilire. Ekkor lépek be a képbe én: hívnak, jövök, és hozom a cuccot. Nem árulok zsákbamacskát, a portékát össze is lehet fogdosni, aki pedig igényli, csőre is töltheti, akár a Coltot. Hál’ istennek, a legújabb EU-s szabályozás lehetővé teszi, hogy kortól függetlenül bárki vásárolhasson hímvesszőt, így nem kell bajlódni az engedélyekkel. De az is benne van a pakliban, hogy valaki megunja azt, hogy férfi lett, és visszacsináltathatja magát. Ekkor a használt árut kevés pénzért visszaveszem, mivel veszélyes hulladéknak minősül. Szóval mindenki jól jár, de a legjobban az EU, mert szabad a piac, és úgy pörög, hogy öröm nézni.
– Azt mondod, ezt a bizniszt a piac tartja fenn?
– Még szép! Ha nem lenne ez a propaganda, amit világszerte nyomnak, legfeljebb bikacsököt árulhatnék szadomazo kellékek mellé extrának. De így prímán megy az üzlet. Ma is eladtam három somfaverőt egy feminista klubnak, ahol idegborzoló gyanánt fogják használni.
– Na jó, de ezt az izé…, árut, a fütyiket honnét szeded össze? Gondolom, nem úgy termeszted, mint az uborkát.
– Dehogyis! Mint minden minőségi áru, ez is kínai.
– Értem. Most már csak az árfekvés érdekel. Ha teszem azt én is… szóval csak úgy informatíve vennék egyet, az mennyibe fájna?
– Nézd pajtás, mivel régi haverom vagy, neked, de csak neked tudok ajánlani egy egészen ócó bluetooth-osat, halványrózsaszínben, sárkány tetoválással. Az most a menő.

Majoros Sándor

Jobb sorsra érdemes írócápa, polihisztor és twist again. A honlap gazdája, működtetője és túlnyomó többségében írója, olvasója. Utóbbi majdnem teljesen.

Ne hagyja ki ezt sem: