A nemi élet halála

Olvasták: 104

Találtam egy hírt, ami mélységes elkeseredéssel töltött el. Nem a szokásos katasztrófákra, ijesztgetésekre gondolok, mert azokhoz hozzászoktam. Arról olvastam rövid tudósítást, hogy a tudomány a mai állása mellett föltalálta a szexuális beleegyezést rögzítő alkalmazást.

Ez az a pillanat, amikor sírva fakadok. Nem az önmagából kifordult világ állapotát látva, mert ahhoz is hozzászoktam, hanem hogy miért nem volt ilyen már az én időmben? Amikor tizenévesen nyargalásztam a lányok után elhajtottak, mint a legyet. A szexuális beleegyezésnek még csak a küszöbéig sem értem, nemhogy a titkos, belső szobájáig. De jó is lett volna akkor egy ilyen applikáció. Rögtön meg is mondom, miért.

A fejlesztője szerint ez a program a későbbi nézeteltérések elkerülése érdekében jött létre. Nem lesz többé húsz, harminc vagy ötven évvel később kibontakozó zaklatási ügy, mert az applikációban ott lapul a beleegyezéses konszenzus kétségbevonhatatlan bizonyítéka. A felek valamilyen digitális azonosítóval hitelesítik a később létrehozandó aktust, a többi a jogállam dolga, mert aki annyira elvetemült, hogy egy ilyen szerződés után azt meri mondani: meggondoltam magam, vagy hogy ma ne, mert fáj a fejem, az alaposan megütheti a bokáját. Én mondom maguknak, valóságos áldás egy ilyen találmány a szexuális szabatosság jelenlegi vad méhlegelőjén, ami éppen olyan mint a valóságban: sokkal inkább gaz, mint legelő.

Szóval, ha visszagondolok a kb. ötven évvel ezelőtti próbálkozásaimra, egyszerre sajnálom és röhögöm ki önmagamat, pedig egy ilyen berendezés birtokában egészen biztosan célt értem volna. Mondjuk úgy, hogy más alkalmazásokkal előbb gondosan becserkészem a lányokat, és amikor lanyhul a figyelmük, villámgyorsan átváltok erre a szexuálisra. Tíz közül egy biztosan aláírta volna a szerződést, már csak azért is, mert a csajok imádnak a neten bandázni, különféle klubokba, csoportokba betagozódni (gondoljunk csak a Mentsük meg a bálnákat mozgalomra, amelynek túlnyomó többségében nők a tagjai).

De tegyük fel, hogy a lányok ezzel a kütyüvel szemben is bizalmatlanok volnának, főleg, ha mögé képzelnének engem, a pattanásos kamaszt. Ekkor sincs minden veszve, mert mint tudjuk, ami a neten fut, az mind hackelhető. Egészen biztosan létezik olyan kód, amivel ki lehet cselezni a kiszemeltek éberségét, és bevenni őket az adatbázisba, szinte észrevétlenül. Márpedig, ha ez megtörténik, akkor nincs olyan isten, aki onnan levenné őket, mert ha igen, az a jogállamiság és az EU-s törekvések sárba tiprása lenne, amit ugye, ők sem akarhatnak.

Ám ha azt gondolják, ez az eljárás erkölcstelen, akkor nagyon igazuk van, sőt, még abban is, ha tovább lépnek ezen a vonalon, és elképzelik, mi lesz ennek a végkifejlete. Talán kevesebb zaklatásos per, talán kevesebb utólagos vita várható, de hogy a dolog varázsa is tovaszáll, az nem kétséges. Mert tény, hogy a sok-sok akadályt legyűrve, azért negyven-ötven évvel ezelőtt is célhoz értünk. Igaz, akkor még minden más volt: a lányok lányok, a fiúk meg fiúk voltak, és egymás társaságát keresték, nem a korlátlan szabadságot, mert az önmagában semmit nem ér. Főként, ha ilyen szexuális élethalált okozó kütyükkel kell szabályozni.

Jobb sorsra érdemes írócápa, polihisztor és twist again. A honlap gazdája, működtetője és túlnyomó többségében írója, olvasója. Utóbbi majdnem teljesen.

Egyéb Nemzetközi valóság

Majombajok

Olvasom, hogy egy állatkerti látogató hölgy beleszeretett az ott lakó csimpánzba, és ezt olyan zavaró nyíltsággal

A titok nyitja

Kettőezer-huszonegy, június huszonötödike minden bizonnyal fényes nap az emberiség történelmében, ugyanis a hatalmas nyomás, igény meg

A magyar mutáció

Hovatovább minden önmagára adó nemzetnek lesz egy saját Covid mutánsa. Már most nyilvántartunk brit, brazil, dél-afrikai

Vakvarjúcska vakcinája

Olvasom, hogy a Pfizer Covid-vakcináról kiderült, nem szükséges mínusz hetven fokon tárolni, mert szobahőmérsékleten sem csökken