Az elszabadult babaszappan

Itt: Regénytár Press

Egy közepes méretű elszabadult babaszappan okozott riadalmat a belvárosban tegnap délután. Az esetről több olvasónk is posztolt a közösségi médiában, a videomegosztókon pedig nagy számban jelentek meg olyan felvételek, amelyeken a babaszappan elől sikoltozva menekülők láthatók.

Mivel az ész nélkül rohangáló babaszappan súlyos károkat tud okoni, nem lehet csak úgy kiállni elébe, hogy állj, és ne mozogj, mert ebben a fölfokozott izgalmi állapotában a babaszappan se nem lát, se nem hall. A szakemberek szerint az a legcélravezetőbb, ha végig szakmai kontroll alatt tartjuk, és nem akadályozzuk meg a mozgásában. A babaszappan idővel ugyanis elfárad és leül pihenni. Ilyenkor kell megközelíteni és egy szappantartóval vagy pokróccal leszorítani. Mindezt természetesen hátulról, mert a vesztét érző babaszappan súlyos sebesüléseket okozhat.

Szerencsére a tegnapi eset következmények nélkül maradt, ami jórészt annak köszönhető, hogy a hatóságok idejekorán fölismerték a veszélyt és nagy erőket mozgósítottak. A babaszappant végül egy cukrászda előtt tették ártalmatlanná, amikor az arra járók talpát nyalogatta.

Javarészt internetes hoaxokra támaszkodó hírügynökségünk, amelynek anyagait vétkes könnyelműség lenne komolyan venni.

Egyéb Regénytár Press

Haj és irodalom

Szenzációs fölfedezésről adott hírt a Nagy Hadron Ütköztető Irodalmi Részlegének nemzetközi kutatócsapata.…

A tízmilliomodik novella

A nagyobb tévétársaságok tegnap adásukat megszakítva számoltak be arról, hogy megíródott az…

Vissza FEL